Aktuális

Dobrev Klára ajánlása

Megosztás!

Tisztelt Honfitársam, kedves Barátom!

Bizonyára Ön is tudja, hogy az ellenzéki pártok történelmi lépésre szánták el magukat: úgy döntöttünk, hogy 2022-ben együtt, egy közös listán, egy közös miniszterelnök-jelölttel, és mindenütt közös országgyűlési képviselőjelöltekkel indulunk a Fidesz ellen az országgyűlési választáson.

Arról is megállapodtunk, hogy a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt és az országgyűlési képviselőjelöltek személyéről egy előválasztás keretében maguk az ellenzéki polgárok fognak dönteni. A DK a legnagyobb ellenzéki pártként természetesen az ország minden szegletében rendelkezik alkalmas jelölttel, így felkészülten várjuk az előválasztást.

Bemutatom Önnek Auth Istvánt, a Demokratikus Koalíció jelöltjét az ellenzéki előválasztáson Pécsett, Baranya megye 1-es számú választókerületében, az Ön körzetében.

Ha kíváncsi arra, hogy mit tesz a mindennapokban a körzetért, kérem kövesse a Facebook-oldalát az alábbi linken: 

BEKÖVETEM AZ OLDALÁT!

Auth István 42 éves pécsi lakos, egy gyermek édesapja. Városszerte ismert és népszerű ember, 2019 óta önkormányzati képviselőként dolgozik a pécsiekért és saját éttermet is üzemeltetett. Ezen kívül számos karitatív akciót szervezett a városban, hogy segítsen a rászorulóknak.

Ha szeretne segíteni neki az előválasztási kampányban, kérem jelentkezzen aktivistának az alábbi linken:

AKTIVISTA LESZEK!

Mivel Istvánt személyesen is ismerem, biztosan tudom, hogy ő a legalkalmasabb ember a feladatra, aki tisztességgel és kemény munkával fogja meghálálni a bizalmát. Az Ön körzetében az ő győzelme a kulcs ahhoz, hogy 2022 után egy élhető, demokratikus, szabad és európai magyar köztársaságban élhessünk.

Arra kérem, hogy vegyen részt az ellenzéki előválasztáson és szavazzon Auth Istvánra, a Demokratikus Koalíció jelöltjére! Ahogy eldőlt, hogy mikor és hol lesz az előválasztás az Ön körzetében, természetesen azonnal tájékoztatni fogom a részletekről.

Számítok Önre!

Üdvözlettel,

Dobrev Klára


Megosztás!