Megosztás!

Fiatalkor

1978-ban született Pécsett, vendéglátós családban, már nagyapja is ezzel foglalkozott. 1996-ban érettségizett szülővárosában, és vezetékes távközlés technikai műszerész végzettséget szerzett a Széchenyi István Gimnáziumban.

1997-ben a Zsolnay Vilmos Szakiskolában felszolgáló végzettséget szerzett és a családi vállalkozásukban helyezkedett el. 2001-ben 21 évesen tengerjáró luxushajóra jelentkezett és 2005-ig ott dolgozott.

Iskolák és munka

Hazatérve 2005-ben elvégezett egy tanfolyamot és  Ingatlanközvetítő és Értékbecslő végzettséget is szerzett, majd saját céget alapított. Felvették a Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Karára, de tanulmányait az első félév után, anyagi okok miatt, nem tudta folytatni. Dolgozott pincérként, üzletvezetőként majd 2010-ben saját éttermet nyitott. Jelenleg a Pécsi tudományegyetem Gazdaság és Management szakán tanul.

Politikai pályafutás

2013 óta tagja a Demokratikus Koalíciónak. Számos ételosztás szervezett, több száz rászorulónak főzött vagy segített másoknak. A párton keresztül több tucat hátrányos helyzetű családnak segített, az egyik nyári szünet alatt napi menüt főztek gyerekeknek. Folyamatos résztvevője és társszervezője volt a pécsi tüntetéssorozatoknak. Jelenleg a DK Baranya 1 szervezetének elnökségi tagja.

2014-ben Önkormányzati képviselőjelölt volt. 2019-ben Pécs 9-es választókörzetében egyéni mandátumot szerzett és Pécs Megyei Jogú Város Közgyűlésében  képviselő és Nemzetiségi Tanácsnok. A Költségvetési és Gazdasági Bizottság valamint a Városfejlesztési és Innovációs Bizottság tagja.

Nemzetiségi Tanácsnokként sikerült elérnie, hogy a Városházán az Önkormányzat nemzetiségi és civil irodát hozott létre a határon inneni- és túli kapcsolatok erősítésének céljából.

Család és magánélet

Elvált. Egy 6 éves kislány büszke apukája.  Hobbija a főzés és a motorozás.

Aktivitás

https://www.facebook.com/marta.kunszt/posts/886160401432535

https://pecsistop.hu/regio/iden-is-lesz-karacsonyi-etelosztas-a-pecsi-raszoruloknak-csak-kicsit-maskepp/506136


Megosztás!